söndag 16 augusti 2009

Min tanke är att tanken på bjudningen ligger under, vad det en kan leda till och vad som döljer sig under an fika, antingen hemma eller på fiket..En början...kommer mera text och reflektioner senare Bjuder på mig själv.....Delar med mig...vad får jag???Livat...Lycka...Olycka...Jag blottar mig...Klär av mig in på själen...Dricks upp...tar slut....Fylls på....

3 kommentarer:

Textil stil sa...

Ett bra sätt att illustrera vad som "ligger bakom". Fina broderier o tankar. var o kolla runt bloggar häromdan och kom in i ett inlägg om en kille som var på en utställning där det var just illustrerade kaffebonader.Hans tankar var så fina.han skrev att det aldrig längre ligger smulor på duken.Det var bara förr gammal kärlek aldrig rostade.Tänkte på dig när jag läste det.
Ska bli spännande att se din redovisning. Vi ses!

Textil stil sa...

Broderade kaffebonader skulle det ju stå.

Anonym sa...

Hej vilka fina broderier!

De kanns som att de beskriver en fika som varit, eller ett ogonblick som passerat. Kanske nagon du skulle vilja uppleva eller som du skulle vilja vaga men inte har modet till.

Jag tycks aven se en frustration i dina broderier, kanns det som att du tycker att manga saker i livet ar for ytliga och att du inte kan blotta dig sjalv nog.

Det finns en sida som heter blog.craftzine.com dar jag tycker att du ska ta en titt. Hittade ett broderi som beskrev ett lamnat matbord. Tankte pa dina saker nar jag sag det. Detta eftersom dina fikabroderier beror nagonslags tid som ar efter eller fore.

Nar du tar dig in pa sidan ska du klicka dig vidare till needleart i menyn till hoger.

Tyvarr gick det inte att gora en lank men klistra in texten nedan sa hittar du nog fram till en del inspration.:)

http://blog.craftzine.com/archive/needlearts/

Jag har problem med trogt Internet men tittar in pa din blogg i morgon och ser om du skrivit nagon mer kring din reflektion.

Allt gott / Malin